Anasayfa Haber Doom Açık Beta Testi Nisan Ayında Yapılacak

Doom Açık Beta Testi Nisan Ayında Yapılacak

Bethesda, Doom için planlanan açık Beta testi tarihini ve diğer bazı detayları açıkları.

Geçtiğimiz günlerde kapalı Beta testi yapılan Doom, bir aksilik olmazsa 13 Mayıs 2016 tarihinde resmen piyasaya çıkmış olacak. Ancak Nisan ayı bitmeden bir Beta testi daha yapılması planlanıyor. Bu test halka açık yapılacak ve tahminen multiplayer sunucuları için bir stres testi de olacak.

PS4, Xbox One ve Windows PC kullanıcıları için aynı anda yapılacak olan açık Beta testi, 15 ve 17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Açık test olacağından sunuculara hayli yüklenme olacağını ve bir maça girmenin mümkün olmayabileceğini hatırlatmak isteriz. Ancak zaten yapımcıların test etmeyi amaçladığı unsurlardan biri de bu olacaktır.

Bethesda aynı zamanda Doom için 3 adet DLC planlandığını da açıkladı. Her biri 15 dolar fiyatla çıkacak olan bu ek paketler, 40 dolarlık Season Pass ile komple alınabilecek. Yapımcı id Software her DLC ile birlikte yeni multi haritaları, silahlar ve benzeri yenilikleri oyuna katacak. Ayrıca kendi haritalarını yapmak isteyenler için bir de ücretsiz harita editörü yayınlanacak.