Anasayfa Haber Bülten Japon Tankları, PlayStation 4 İçin Geliyor!

Japon Tankları, PlayStation 4 İçin Geliyor!

World of Tanks, 15 yeni Japon tankı ve 4 haritayla konsol savaşlarını kızıştıracak.

Wargaming, İmparatorluk Çeliği adını verdiği yeni güncellemesi ile PlayStation 4 sürümüne Japon tanklarını salıyor. Japon tank ağacında aralarında meşhur Type 3 Chi-Nu-Kai’nin de yer aldığı toplam 15 tank bulunuyor. Ayrıca, Alman, Amerikan ve Sovyet birliklerine toplamda 16 araç ekleniyor. Gelen yenilikler arasında tankların yanı sıra Redshire, Pacific Island, Highway ve Steppes haritaları da var.

Japon tankları zorlu arazilerde hızlı ve çevik bir şekilde ilerleyebilmeleriyle ünlüler. R.Otsu, Type 95 Ha-Go, Type 98 Ke-Ni, STA-1, Type 61 ve atış gücüyle göz dolduran Type 3 Chi-Nu-Kai gibi ikonik hafif ve orta Japon tankları, tozu dumana katmak için hazırlar. Şayet uzak doğunun egzotik havasına iyice kapılmak isterseniz Pacific Island haritasında Japon tanklarını deneyin deriz.

Gelelim PlayStation 4’e çıkarma yapan Amerikan, Sovyet ve Alman tanklarına. Almanların Maus, Sovyetlerin IS-4 ve Amerikalıların T-57 tankları gibi isim yapmış araçlarla Steppes, Redshire ve Highway gibi yeni haritalarda becerilerinizi test edebilir, farklı arazilerde bu tankların konsoldaki çevikliğini ve gücünü test edebilirsiniz.

World of Tanks PlayStation 4 sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://console.worldoftanks.com/ adresini ziyaret ediniz.