Anasayfa Makale HTC Ülke Müdürü Canan Taşar ile HTC 10 Röportajı

HTC Ülke Müdürü Canan Taşar ile HTC 10 Röportajı

HTC Ülke Müdürü Canan Taşar ile HTC 10 Röportajı
HTC Ülke Müdürü Canan Taşar ile HTC 10 Röportajı

HTC yeni akıllı telefonu HTC 10’u tanıttı. Lansmanın hemen ardından HTC 10 ile ilgili en önemli noktaları HTC Ülke Müdürü Canan Taşar’a sorduk.

Dünya ile aynı anda Türkiye’de tanıtılan HTC 10 modeline ilk bakış videomuzu burada görebilirsiniz. Technopat olarak lansmanın hemen ardından yeni sancak gemisi HTC 10’un anahtar farklarını ve HTC’nin kendi bakışını Türkiye’deki en yetkili isimden, Ülke Müdürü Canan Taşar‘dan dinledik.

HTC 10 uzun süredir perde arkasında geliştirilmesi devam eden bir akıllı telefondu. HTC’nin ve üst seviye telefonların takipçileri M9’un devamını beklediklerini sık sık yorumlarda dile getiriyordu ve nihayet HTC 10 modeli sadeleşen ismi ve gelişen özellikleri ile karşımıza çıktı.

Yeni nesil donanımın yanında özellikle ses ve görüntü konusundaki gelişmelere HTC Gold Standart adı veriyor. HTC sunumundan yüksek kalitede ses özelliklerini de buradaki videomuzda görebilirsiniz.

Ayrıca HTC 10 modelinin yanında Ice View kılıfı da ilerleyen günlerde deneyeceğiz. Detaylı inceleme videolarımızı sitemizde bulabileceksiniz.

Güncelleme: HTC 10 İnceleme videosu…