Anasayfa Haber Mafia 3 Sonbaharda Geliyor!

Mafia 3 Sonbaharda Geliyor!

Sonbaharda çıkacak olan Mafia 3, her oyuncu tarafından farklı deneyimlenecek ve hayli uzun bir oynanış süresi sunacak.

Meraklılar tarafından uzunca bir süredir beklenen yeni Mafia oyununun duyurusu yapıldı. 2003 yılında çıkan ilk oyundan sonra yaklaşık yedi yıl bekleyen fanatikler, 2010 yılındaki Mafia 2’ye kavuşmuştu. Ardından Mafia serisi yine sessizliğe bürünmüştü. Ve son olarak Mafia 3’ün duyurusu yayınlanan fragmanla birlikte yapıldı. Yayınlanan fragman aslında yeni senaryonun birçok ayrıntısını da ortaya çıkarıyor.

One Way Road olarak isimlendirilen yeni hikayeyle ön siparişi şimdiden başlatılan oyun, 7 Ekim 2016’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. Mafia 3 ile birlikte yeni hikayeye ek olarak grafik kalitesi konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Oyunu, çıkış tarihinden önce ön sipariş veren herkese Family Kick-Back olarak isimlendirilen paket de hediye edilecek. Bu pakette özel üç farklı araç ve silah yer alacak.

Mafia 3’ün yapımcısı Hangar 13, yeni Mafia oyununun epey uzun olacağını, hatta beklenenden daha uzun olacağını bildirdi. Şu an için saat bazında herhangi bir süre belirlenmediğini, içeriğin bol olacağı Mafia 3’ün oyuncuları tatmin edeceği belirtildi. Yapımcı şirketin yöneticilerinden Haden Blackman, bir röportajında Mafia 3’ü her oyuncunun farklı deneyimleyeceği ve herkesin kendine özel bir hikayesi olacağını ifade etti.

https://www.youtube.com/watch?v=4UdSpFXz8Q4&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D4UdSpFXz8Q4&has_verified=1