Anasayfa Video Acer Predator G1 Oyuncu Bilgisayarı: Ön İnceleme

Acer Predator G1 Oyuncu Bilgisayarı: Ön İnceleme

Acer Predator G1 Oyuncu Bilgisayarı: Ön İnceleme
Acer Predator G1 Oyuncu Bilgisayarı: Ön İnceleme

Acer Predator G1 masaüstü bilgisayar ön incelemesinde, oyuncular için tasarlanan ve Titan X seçeneği de bulunan G1-170 modeline baktık.

Predator G1 (G1-710) masaüstü oyun bilgisayarı 16 litrelik derli toplu bir kasa içerisinde Nvidia Titan X ekran kartını barındırabiliyor. Ayrıca sunulan özel bir taşıma çantası ile LAN partilerine nakledilebilecek şekilde tasarlanmış.

6. nesil Intel Core işlemci yani Skylake seçenekleri, 64GB’a kadar DDR4 bellek, sanal gerçeklik yani VR desteği, Killer DoubleShot Pro ile hızlı ethernet ve Wi-Fi özelliklerini bir araya getiren G1 modelinde ayrıca G-Sync desteği de bulunuyor.

Depolamada ise 4TB’a kadar (7200 RPM) sabit disk sürücüsü 512 GB SSD seçenekleri ile sunuluyor. USB 3.1 Type-C Gen. 2 yani USB 3.1 portları, Creative Soundblaster X-Fi MB5 ve 7.1 kanallı ses desteği ve kasa tasarımı dikkat çeken diğer noktalar.

Acer’ın PredatorSense yazılımı sistemin en önemli alanlarını denetlemek ve takip etmek, kısayol tuşları ayarlamak ve bilgisayarın ön kasası boyunca özelleştirilebilir “ışıklar” üzerindeki çok renkli aydınlatmayı ayarlamak için kullanılabiliyor.

New York, World Trade Center 4’teki next@Acer basın toplantısında tanıtılan diğer modelleri de Technopat.net üzerinde görebilirsiniz.

Predator G1 masaüstü bilgisayarlar Temmuz ayında Kuzey Amerika’nın önde gelen satış noktalarında 2,299.99 $’dan, Haziran ayında Avrupa’da 1,199 €’dan ve Temmuz ayında Çin’de 10,999 ¥’den başlayan fiyatlarla sunulacaklar.