Anasayfa LG G5 LG G5, Türk Telekom Mağazalarında

LG G5, Türk Telekom Mağazalarında

Türk Telekom, LG’nin en yeni akıllı telefonu LG G5’i 22 Nisan’dan itibaren Türk Telekom mağazalarında müşterileriyle buluşturdu.

Türk Telekom, LG’nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu LG G5’i 22 Nisan’dan itibaren Türk Telekom mağazalarında satışa sundu. Tüketiciler LG G5’e, 24 ve 36 ay taksit seçeneğiyle ve Türk Telekom müşterilerine özel ayrıcalıklarla sahip olabilecek.

GiGA 4.5G uyumlu LG G5’i satın alan kullanıcılar, 81 ilde beş binden fazla noktada ücretsiz aylık 600 dakika Türk Telekom WiFi kullanımının yanı sıra, dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik ile üç ay boyunca yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı sınırsız, HD kalitede ve çevrimdışı dinleme avantajına sahip olabilecekler.

Çift arka kamerası ve modüler tasarımıyla dikkat çekici

Tamamı metalden üretilen pürüzsüz gövdesi ve modüler tasarımıyla dikkat çeken LG G5 çıkarılabilen bataryasının yerine takılan aksesuarlarıyla eğlenceli bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. İki arka kameraya sahip olan LG G5, normal ve geniş açılı lenslerin birleşimiyle ikisi bir arada fotoğraflar çekilmesine olanak tanıyor. LG G5’in 135 derecelik ‘Geniş Açılı Lens Desteği’ ile geniş açılı ve kaliteli fotoğraflar çekilebiliyor.

LG G5’e özel aksesuarlara Türk Telekom avantajlarıyla sahip olunabilecek

LG G5, akıllı telefon deneyimini farklılaştıracak aksesuarları ile birlikte satışa sunuldu. Bu aksesuarlardan LG Cam Plus; LG G5’i profesyonel kameraya dönüştürürken, LG Battery Pack; iletişimin kesintisiz sürmesine olanak tanıyor. LG G5’i Türk Telekom’dan alan mobil müşteriler LG Cam Plus ve/veya LG Battery Pack aksesuarlarına tarifeye ek 5 TL’ye sahip olabilecekler.

LG G5 Teknik Özellikler:

Ekran : 5,3 inç QHD
İşletim Sistemi : Android 6.0 Marshmallow
Arka Kamera : 16 Megapiksel normal, 8 Megapiksel geniş açı
Ön Kamera : 8 Megapiksel
İşlemci : 2,1 Ghz 4 Çekirdekli
Bellek : 4 GB RAM
Dahili Hafıza : 32 GB
Boyutlar : 149.4 x 73.9 x 7.3 mm
Ağırlık : 159 gram
Batarya : 2800 mAh (çıkarılabilir)