Anasayfa Haber Mafia 3, Steam Türkiye’den Kaldırıldı

Mafia 3, Steam Türkiye’den Kaldırıldı

Mafia 3, yanlış fiyatla ön siparişe açıldığı için Steam Türkiye’den kaldırıldı.

Geçen hafta, yeni Mafia oyununun her oyuncu tarafından farklı deneyimleneceği ve hayli uzun bir oynanış süresi olacağını bildirmiştik. Mafia 3’ün One Way Road olarak isimlendirilen yeni hikayesinin duyurulmasıyla beraber ön siparişler de başlatılmıştı.

Grafik kalitesi konusunda önemli gelişmelerin yaşandığı yeni oyunu çıkış tarihine kadar ön sipariş verenlere Family Kick-Back olarak isimlendirilen üç farklı araç ve silahın yer aldığı paket de hediye ediliyor. 2K Games’in geliştirdiği Mafia 3, Türkiye’de Steam’e yanlış fiyatla yüklendiğinden dolayı bir süre önce kaldırıldı.

Yeni Mafia’nın fiyatı yurt dışında 59 dolar. Normalde bu fiyata karşılık olarak ülkemizde oyunun 168 TL’ye satılması gerekiyordu. Ancak yapılan hata sonucunda Mafia 3, Steam’e 89 TL olarak eklendi ve bu fiyattan satıldı. Oyunu bu fiyattan satın alanlar epey kazançlı çıktı.

Hatanın farkedilmesiyle birlikte Mafia 3 dün sabah Steam’den kaldırıldı. Ancak gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra oyunun yeniden Steam’den ön siparişe çıkacağı belirtiliyor. Mafia 3, 7 Ekim’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için resmen çıkacak.