Anasayfa Haber YouTube Uygulaması Yenilendi

YouTube Uygulaması Yenilendi

YouTube mobil uygulaması hem Android, hem de iOS platformu için güncellendi.

YouTube, mobilde de çok önemli bir kullanıcı kitlesini elinde bulunduruyor. Dolayısıyla web için yayınlanan güncelleştirmelere ek olarak hem Android, hem de iOS tarafında düzenli olarak güncelleştirmeler sunuluyor. Her iki mobil işletim sistemi için de güncellenen YouTube uygulaması, yepyeni bir arayüzü karşımıza getiriyor.

Yenilenen YouTube’u açtığınızda ana ekranda videoların görselleri eskisinden daha büyük şekilde görülebiliyor. Video görselinin yanı sıra kanal, başlık ve yükleme tarihi de yine net bir şekilde okunabiliyor. Görsel düzenlemelerin yanı sıra, bu güncelleme aynı zamanda önerilen videoların optimizasyonunu da önemli bir oranda değiştiriyor.

YouTube, bu güncellemeyle yapay sinir ağı teknolojisini kullanmaya başladığını bildiriyor. Video platformu bu sayede kullanıcıların alışkanlıkları doğrultusunda özel seçenekler sunacak. Ek olarak takip edilen kanallardan gelen içeriklerin sayısı da artacak.

Güncelleştirme, her iki platformda da otomatik olarak yayınlanıyor. Ancak aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android ve iOS mağazalarından uygulamalara erişebilirsiniz.