Anasayfa Haber Bülten ViewSonic XG Serisi Oyuncu Monitörleri Pazara Giriyor

ViewSonic XG Serisi Oyuncu Monitörleri Pazara Giriyor

ViewSonic, yeni oyuncu monitör ailesi XG serisinin ilk üyesi XG2401 modelini Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor.

XG2401, profesyonel oyunculara hitap eden 1ms tepki süresi ve 144hz yenilenme oranıyla birlikte geliyor. XG serisinin bir diğer üyesi XG2700-4K modelinin ise Haziran ayında stoklarda olması planlanıyor. XG2700-4K, 27 inçlik 4K Ultra HD çözünürlüğü ve IPS panel ekranı ile üst seviye oyun tutkunlarının ilgisini çekecek çözümler sunuyor.

XG Serisinin ilk 2 üyesi AMD Free Sync Teknoloji desteği ile oyun esnasında oluşan yırtılma ve takılma gibi sorunlara ortadan kaldırıyor. 2016 yılının 2. yarısında yeni 2 üyesini hem AMD hem de NVIDIA çözümleri ile getirerek oyuncu monitörü gamını genişletmeyi amaçlıyor.

XG2401

XG2401 24 inçlik Full HD çözünürlüğü ile tamamen profesyonel oyuncular yönelik olarak tasarlandı. 144Hz yüksek yenilenme oranı, 1ms tepki süresi ve oyunlarda daha akıcı ve yumuşak geçişler sağlayan oyun modu sayesinde her anın tadını çıkarmanız için geliştirildi. AMD Tutkunları için Free Sync desteği sunan XG2401, oyunlarda yırtılma ve takılma gibi sorunların önüne geçiyor ve sadece oyuna odaklanarak oyun keyfinin tadını çıkarmanızı amaçlıyor.

XG2401, 120M:1 dinamik kontrast oranı ile renk geçişlerinde detaylara daha hakim olmanızı sağlamanın yanında, çift HDMI, DisplayPort bağlantıları ile ister oyun PC ‘nize ya da konsolunuza bağlayarak geniş bir kullanım imkanı sunuyor. Saatler süren oyunlarda sulanan veya ağrıyan gözlerini korumak için geliştirilen Flicker Free ve Mavi Işık teknolojileri ile rahatlıkla oyunda kalma sürenizi uzatabilirsiniz. Kişiselleştirebileceğiniz ergonomik özellikleri ile ister yukarı aşağı, sağa sola veya dikey olarak kullanabilirsiniz.

2016 yılı Mayıs ayının ilk haftasında stoklarda olacak XG2401 ‘in tavsiye edilen son kullanıcı fiyatının 1299 TL (KDV Dahil) olması planlanıyor.

XG2700-4K

XG2700-4K 27 inç 4K Ultra HD LED ekranı ile oyunlarda akıcı görüntüleri keskin ve net bir şekilde elde etmeniz için tasarlandı. 3840×2160 toplam 8 milyon pikselden oluşan 10bit, 1.07 milyar renk desteği ve Delta<2 renk doğruluk oranı, SuperClear IPS paneli ile detaylı ve derin görüntü sunuyor. Böylece oyunlarınızda istediğiniz renk derinliğini ve renk geçişlerini yüksek performansla elde etmenizi amaçlıyor. Sahip olduğu AMD Free Sync teknolojisi ile oyunlarda yırtılma olmadan keyifli bir deneyim elde etmenizi sağlıyor.

2ms tepki süresi ve düşük input lag değeri ile yumuşak ve akıcı geçişler sunarak oyuna tamamen odaklanmanızı sağlayarak, oyun modu ve siyah stabilizasyonu ile oyunun her anında ister karanlık, ister aydınlık olsun istediğiniz detayı görerek bir adım öne olabilirsiniz. Üzerindeki DisplayPort ve HDMI 2.0 bağlantıları ile 4K UHD deneyimini 60Hz olarak sunarak ister PC, ister konsol istediğiniz platformda oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

XG2700-4K modelinin Haziran ayında stoklarda olması planlanıyor.