Anasayfa Haber Dawn Of War 3 Resmen Duyuruldu!

Dawn Of War 3 Resmen Duyuruldu!

Uzun zamandır söylentileri dolaşan Dawn Of War 3, en sonunda yayınlanan video ile resmen duyuruldu.

Bu yıl Warhammer 40.000 temalı oyunlar açısından hayli bereketli geçiyor denebilir. Ancak WH40K dünyasının bilgisayar oyuncuları arasında yeniden popüler olmasını sağlayan esas oyun, bundan 10 yıl önce çıkan Dawn Of War idi. Zaman içinde ikincisi de çıkan ve seri haline geleceği beklenen oyunun üçüncüsü, THQ iflas ettiğinde muallakta kalmıştı.

Yapımcı Relic Entertainment aslında oyun üzerinde 2011 yılından beri çalışıyor, THQ kapandığında bu bilgi de ortaya çıkmıştı. Ancak Dawn Of War markasının yeni sahibinin kesinleşmesi ve projenin devamının gelmesi yıllar sürdü. Relic tarafından yapılan üçüncü oyunun Sega bünyesinde yayınlanacağı, bugün yayınlanan bir video ile kesinleşti.

Warhammer 40.000 evreninde geçen yeni oyunun da öncekiler gibi bir strateji olacağı ve 2017 yılında piyasaya çıkacağı dışında şimdilik henüz pek fazla bilgi yok. Yapılan açıklama bu yeni oyunun boyutlarının “epik” olacağına gönderme yapıyor. Bu da belki çok büyük ve kapsamlı ordulara hükmettiğimiz, çok kanlı ve büyük savaşlara gireceğimiz anlamına gelebilir. Yayınlanan videoya bakınca bizde böyle bir beklenti oluştu diyebiliriz.