Anasayfa Haber Star Wars’un Holografik Satranç Oyunu Geliyor

Star Wars’un Holografik Satranç Oyunu Geliyor

Star Wars karakterlerini tasarlayan Phil Tippett, yeni holografik strateji oyunu için Kickstarter’dan destek toplamaya başladı.

Animasyon konusunda uzmanlaşmış film yönetmeni Phil Tippett, artırılmış gerçeklik desteğiyle kendi oyununu geliştiriyor. Daha önce Star Wars karakterlerini tasarlayan ve grafik konusunda hayli yetenekli işler çıkaran Tippett, yeni proje için Kickstarter’dan destek toplamaya başladı.

HoloGrid: Monster Battle olarak isimlendirilen holografik strateji oyunu, akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlara özel olarak çıkacak. Phil Tippett bu yeni oyunda, filmlerde de çok kullanılan stop motion tekniğini kullanıyor. Tippett ve HappyGiant ortaklığındaki projenin hayata geçebilmesi için Kickstarter’da 100.000 dolar toplanması gerekiyor. 

HoloGrid-Monster Battle1Star Wars hayranlarını heyecanlandıran bu önemli oyunun çıkış tarihiyle ilgili şimdilik herhangi bir bilgi yok. Ancak bu oyun, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik teknolojileri için gerçekten çok önemli bir adım. Oyunda Steadfast, Warlord, Medic, Vanguard, Behemoth, Decimator, Fury Toucan gibi yaratıklar yer alacak.