Anasayfa Haber Bülten Samsung Taşınabilir SSD T3 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Samsung Taşınabilir SSD T3 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Harici depolamada “üst segment cihaz” dönemini başlatan Samsung Taşınabilir SSD T3 Türkiye’deki kullanıcılarla buluşuyor.

Samsung Electronics, multi-terabayt (TB) depolama kapasitesi, avuç büyüklüğündeki kompakt tasarımı ve üstün teknolojisiyle dikkat çeken birinci sınıf bir harici katı hal sürücüsü (SSD) Samsung Taşınabilir SSD T3 Türkiye’de satışa çıktı.

Samsung’un tescilli Vertical NAND (V-NAND) ve SSD TurboWrite teknolojileri ile donatılan SSD T3, sahip olduğu gelişmiş performansıyla tüketicilere, içerik geliştiricilerine ve iş ile BT dünyası profesyonellerine birden çok cihaz arasında, büyük multimedya içerikleri aktarma ve depolama olanağı sunuyor.

Artırılmış uyumluluk ve veri güvenliği

T3, en son Android akıllı telefonlar, tabletler ile Windows ve Mac işletim sistemli bilgisayarlar dâhil, USB 3.1 Type C destekli tüm cihazlarla uyumlu şekilde çalışabiliyor. Kullanıcılar, T3’den PC’ye veya PC’den T3’e veri gönderebiliyor, mobil cihazlar üzerinden T3 içeriklerine erişebiliyor. TV’ler dâhil, geniş ekranlı cihazlar üzerinde T3’ün multimedya içeriğini görüntüleyebiliyor. T3, kesintisiz kullanıcı deneyimi oluşturmak için varsayılan dosya tanıma formatı olarak yaygın şekilde kullanılan exFAT dosya sisteminden yararlanıyor.

T3, aynı zamanda parola değişikliklerini ve kalan kapasite kontrollerini destekleyen yeni tamamlayıcı Samsung Taşınabilir SSD Android mobil uygulaması ile çalışıyor. Kullanıcı tanımlı bir parola ile basit bir kurulum sürecine sahip olan T3, Windows, Mac ve Android OS işletim sistemli cihazlar genelinde en yüksek güvenlik ve koruma seviyesi için AES 256-bit donanım şifresi ile donatıldı. Böylece T3 yanlış ellere düşse bile, hiç kimse içindeki verilere erişemiyor.

T3 Teknik Özellikleri

Kategori Samsung Taşınabilir SSD T3
Kapasite 250 GB/500 GB/1 TB/2 TB
Arayüz USB 3.1 ve USB 2.0 ile uyumludur
Boyutlar (UxGxY) 74 x 58 x 10,5 mm
Ağırlık 50 gram
Transfer Hızı Sıralı: 450MB/saniye’ye kadar
UASP Mod Desteği
Şifreleme AES 256-bit donanım şifreleme
Güvenlik Parola oluşturma (isteğe bağlı)

Windows 7 veya daha yenisi, Mac OS 10.7 veya daha yenisi, Android KitKat (versiyon 4.4) veya daha yenisini gerektirir.

Belgelendirme CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB
RoHS Uyumu RoHS2
Garanti Sınırlı 3 yıl