Anasayfa Haber Teleperformance & GittiGidiyor İşbirliği, Müşteri Memnuniyeti Sunuyor

Teleperformance & GittiGidiyor İşbirliği, Müşteri Memnuniyeti Sunuyor

GittiGidiyor ile yürüttüğü iş birliği çerçevesinde müşteri ilişkileri ve kampanya yönetimi hizmetlerinin yanı sıra, temel teknik destek veren Teleperformance Türkiye, yanıltıcı işlem tespiti, ürün iade ve anlaşmazlık yönetimi konularını içeren BPO hizmetlerini de sunuyor.

Teleperformance Türkiye, “Türkiye’nin e-ticaret ev sahibi” vizyonuyla faaliyetlerini yürüten ve bir eBay şirketi olan GittiGidiyor’a sunduğu 360 derece müşteri hizmetleriyle “müşteri memnuniyeti” kavramını yeni bir boyuta taşıyarak sektöründe fark yaratıyor.

Türkiye’de e-ticaret alanında 15 yıllık deneyime ve ayda ortalama 40 milyon ziyaretçi sayısına sahip olan GittiGidiyor, Teleperformance Türkiye’den aldığı hizmetler bütünüyle, %100 güvenli e-alışveriş ve online ödeme işlemlerine gösterdiği hassasiyet kadar, “müşteri memnuniyeti”ne de önem verdiğini bir kez daha kanıtlıyor.

GittiGidiyor’un C2C, B2B ve B2C müşterilerine şikayet yönetimi ve kampanya yönetimi hizmetlerinin yanı sıra temel seviyede teknik destek veren Teleperformance Türkiye, aynı zamanda yanıltıcı işlem tespiti, ürün iade ve anlaşmazlık yönetimi konularını içeren BPO hizmetlerini sunuyor.

Kargo ve teslimat işlemleri, üyelik ve puan işlemleri, ürün listeleme, satış araçları ve mağaza abonelikleri Teleperformance tarafından GittiGidiyor’a sunulan hizmet konuları arasında yer alıyor. Söz konusu hizmetler çok kanallı (multichannel) müşteri deneyimi anlayışıyla telefon, e-posta, web formları, web chat, forum ve şikayet siteleri üzerinden sunulmaktadır.