Anasayfa Oyun Total War: Warhammer Oynuyoruz – Garezin mi Var?

Total War: Warhammer Oynuyoruz – Garezin mi Var?

Total War: Warhammer Oynuyoruz - Garezin mi Var?
Total War: Warhammer Oynuyoruz - Garezin mi Var?

Total War: Warhammer Oynuyoruz – Garezin mi Var? Videomuzda The Creative Assembly tarafından geliştirilen, Total War oyun sistemi ve Warhammer Fantasy evrenlerini harmanlayan strateji oyununa yakından bakıyoruz…

Strateji türünü sevenler içerisinde Total War oyuncuları ayrı bir aile. Ana haritada tur bazlı kaynak yönetimi ve stratejik hamleler; savaş alanlarında ise gerçek zamanlı ve detaylı taktik ordu savaşları var. Üstelik bu sefer tarihi gerçekçilik bağı yok, fantastik bir diyarda, Warhammer evreninde savaş alanındaki birim ölçeklendirmesini altüst eden dev canavarlar işin içerisine giriyor.

İlk videoları çıktığından bu yana heyecanla takip ettiğimiz Total War: Warhammer‘da pek çok farklı ırk var. İnsan İmparatorluğu, Vampir Lordları, Cüce Krallığı ve Ork Kabileleri olarak oynayabiliyoruz. Erken sipariş ya da ilk hafta oyunu alanlar için de ileride çıkacak olan Chaos Warbands yani Kaos Güçleri de oynanabilir oluyor.

Total War: Warhammer’ı Dell Alienware 17 R2 oyuncu dizüstü bilgisayarı ile oynadık. Yakında inceleme videosunu da yayınlayacağımız bilgisayarda henüz ilk gün yamasını bile almamış olan oyunun gayet iyi bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Elbette detayları incelemede bulacaksınız.

Garez kısmına gelince, videomuzu izlediğinizde Warhammer evrenindeki Cüce toplumunun örf ve adetlerini tanıdıkça siz de daha iyi anlayacaksınız. Bizim garezimiz yok ancak bu oyundaki savaşan tarafların garezi hiç bitmiyor. İyi seyirler dileriz…

Dipnot: Gotrek & Felix serisi Black Library tarafından yayınlanmıştır. Omnibus olarak İngilizce üçer kitap birleştirilerek yayınlanmıştır. Warhammer Fantasy evreninin pek çok romanı, figürlerle oynanan masaüstü strateji oyunu vardır. Oldukça zengin ve geniş bir evrendir. Fantastik kurgu sevenlere hitap edecektir.

  • İlk piyasaya sürülme tarihi: 24 Mayıs 2016
  • Seri: Total War
  • Geliştirici: The Creative Assembly
  • Yayıncı: Sega
  • Platformlar: Microsoft Windows, Linux, Mac OS
  • ESRB: Teen
  • Türkçe desteği: Yazılı metinlerde oyunun kendi orijinal Türkçe desteği var. Seslendirmeler İngilizce.