Anasayfa Haber Ghost Recon: Wildlands Fragmanı Yayınlandı

Ghost Recon: Wildlands Fragmanı Yayınlandı

Üç farklı ek paketle gelecek olan Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands’in 2 dakikalık fragmanı yayınlandı.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands için yayınlanan yeni videoyla birlikte oyunun ön sipariş paketlerinin içerikleri de belli oldu. Deluxe Edition, Gold Edition ve Calavera Collector’s Case şeklinde isimlendirilen ek paketler, farklı silah ve özelleştirme seçenekleriyle karşımıza çıkıyor.

Deluxe Edition’da motosiklet, bir silah, üç farklı silah kaplaması ve logo bulunuyor. Ayrıca özelleştirme için üç farklı karakter eşyasına da yer veriliyor. Buna ek olarak fiziksel harita ve oyunun müzik CD’si de pakete eklenmiş. Deluxe Edition’ı dijital olarak satın alanlara fiziksel harita ve müzik CD’si ulaşmıyor.

Gold Edition’ın avantajı ise sezon bileti. Bu sayede oyunun çıkacak iki önemli büyük genişleme paketine ücretsiz sahip olabiliyorsunuz. Gold Edition paketini satın alanların oyun içinde özel araç ve silah seçeneğine sahip olacağını da ekleyelim.

Wildlands’ın en pahalı paketi ise Calavera Collector’s Case. Bu pakette ise Santa Blanca Cartel kafatası ve Wildlands temalı özel bir kulaklık geliyor. Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.