Anasayfa Haber Bülten Huawei P9, Haziran Ayında Türkiye’de Çıkacak

Huawei P9, Haziran Ayında Türkiye’de Çıkacak

Huawei’nin kısa süre önce dünya lansmanında tanıttığı son amiral gemisi P9, Haziran ayının ikinci yarısından itibaren Türkiye pazarında satışa sunuluyor.

Huawei Tüketici Elektroniği İş Grubu, Leica işbirliğiyle geliştirilen çift kamera donanımına sahip akıllı telefonu Huawei P9’u, Türkiye pazarına sunuyor. Çift kamerası Leica Camera AG’nin görüntüleme teknolojilerindeki bilgi birikimi ve uzmanlığıyla geliştirilen Huawei’nin son amiral gemisi P9, güçlü fotoğrafçılık yeteneklerinin yanı sıra, P serisinin kendine özgü tasarımıyla da ilgi çekiyor.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği İş Birimi Pazarlama Direktörü Cem Sezer, Leica işbirliğiyle geliştirilen P9’un Türkiye pazarına sunulması ile ilgili olarak şunları söyledi; “Huawei olarak, akıllı telefon pazarındaki yükselişimize devam ediyoruz. Huawei’nin iletişim teknolojileri alanındaki tecrübeleri ve fotoğraf dünyasının ikonik markalarından Leica’nın bilgi birikimi bir araya gelince ortaya akıllı telefon fotoğrafçılığına yepyeni bir soluk getiren P9 çıktı. İki markanın uzun soluklu işbirliğinin ilk meyvesi, yeni amiral gemimiz P9’u Türk tüketicisinin beğenisine sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Huawei P9VIP Ekran Garantisi ile Geliyor

Huawei P9 sahipleri aynı zamanda ürünle ilgili önemli bir garanti avantajına da sahip olacak. Huawei VIP Hizmet kapsamındaki P9, satış tarihinden itibaren üç ay içerisinde oluşabilecek ekran hasarları ilk seferinde Huawei garantisi altında olacak ve hasarlı ekran değiştirilecek.

Huawei P9 sahipleri garanti koşulları ile ayrıntılı bilgiyi, 444 79 88 numaralı Huawei Destek Hattı’ndan elde edebilirler.

Haziran ayı içinde Türkiye’de satışa çıkması planlanan Huawei P9, 2.399 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak.