Anasayfa Haber Dishonored 2, İlkinden Daha Detaylı Olacak

Dishonored 2, İlkinden Daha Detaylı Olacak

E3 fuarı kapsamında yeni oyunlarını tanıtan Bethesda, Dishonored 2’yi de unutmadı.

Bethesda’nın bu yıl çıkarmayı planladığı oyunlardan biri olan Dishonored 2, ilkinden çok daha detaylı bir yapım olacak. E3 fuarında resmen tanıtılan oyunun bir de videosu yayınlandı. Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

The Void adlı yeni grafik motorunu kullanan oyun, ilkinden daha fazla aksiyon içerecek. Ancak tek fark grafikler ve aksiyon değil, oyunda iki farklı ana karakterden birini seçme imkanı bulacağız. İlk oyundaki karakter olan Corvo’nun yanı sıra, aradan geçen zamanda büyüyen Emily Kaldwin olarak oynamak da mümkün olacak. Hikayenin akışı ve havası da karaktere göre değişecek.

Yeni oyundaki kahramanların kullanabileceği özel güçler ilkinden daha fazla, özellikle zamanda kısa yolculuklar yapabilmek işleri hayli ilginç kılacak. Oyunun resmi çıkış tarihi olarak 11 Kasım 2016 görünüyor, Bethesda daha önce de Fallout 4’ü bu tarihte çıkarmıştı.

Dishonored 2 birden fazla sürümle Windows PC, Xbox One ve PS 4 üzerinde satışa sunulacak. Oyunu önsiparişle alanlar, ilk oyunun Remastered sürümüne de ücretsiz sahip olacaklar.

https://www.youtube.com/watch?v=lNFtACeifcU