Anasayfa Haber Mount & Blade II: Bannerlord, E3 Fuarında Boy Gösterdi

Mount & Blade II: Bannerlord, E3 Fuarında Boy Gösterdi

Taleworlds Entertainment, oyun içi kale kuşatmalarını yeni dinamiklerle karşımıza çıkarıyor.

Taleworlds Entertainment, merakla beklenen yeni oyunu Mount & Blade II: Bannerlord’un kuşatma dinamiklerini, dünyanın en prestijli oyun fuarı E3’de (Electronic Entertainment Expo) gün yüzüne çıkardı. Tamamı Türkiye’de geliştirilen bir oyunun ilk defa bir E3 konferansında yer almasının yanı sıra, Mount & Blade II: Bannerlord fuara kendi standı ile katılıp basın gösterimleri yapan ilk Türk oyunu oldu.

Oyunseverler Mount & Blade II: Bannerlord’un benzersiz ortaçağ kuşatmalarında mancınıklar, katapultlar, kuşatma kuleleri ve koçbaşları gibi birçok unsurdan yararlanabiliyorlar. Oyunda kullanılan zengin silah seçenekleri kadar heybetli kaleler de kendi aralarında farklılıklar gösteriyor. Bu kaleler, dar geçitleri, yan kuleleri ve mazgallarıyla saldırılara karşı farklı savunma imkânları sağlıyor.

Kalelerin tahrip edilebilmeleri ve yangın hasarı almaları, oyunculara son derece dinamik bir oyun atmosferi sunarken aynı zamanda taktik geliştirmeye ve olasılıkları iyi kullanıp rakip karşısında üstünlük sağlamaya da elverişli. Bununla birlikte oyunun gelişmiş yapay zekasının da son derece kıvrak olduğunu, sizin stratejilerinize karşı ofansif veya defansif taktikler geliştirdiğini hatırlatalım.

Taleworlds, E3’te büyük ilgi çeken yeni demosunda savaşçı Sturgia topluluğunu da oyunseverlerle tanıştırdı. Sturgialılar, Kalradya’nın kuzey ormanlarını mesken tutmuş, kılıç ve baltalarıyla yakın dövüşü tercih eden bir toplum. Göz kapaklarına doğru inen miğferleriyle Sturgialılar, kuşatmaların en kritik anlarında düşmanlarını birebir dövüşte alaşağı etmeleriyle ünlüler.