Anasayfa LG G5 Spigen LG G5 Slim Armor Telefon Kılıfı İncelemesi

Spigen LG G5 Slim Armor Telefon Kılıfı İncelemesi

Spigen LG G5 Slim Armor İncelemesi
Spigen LG G5 Slim Armor İncelemesi

Spigen Slim Armor telefon kılıfının Champagne Gold rengindeki LG G5 modelini inceliyoruz…

A18CS20132 Kod adıyla da bulabileceğiniz Spigen LG G5 Kılıf Slim Armor Champagne Gold modeli, biraz kalın olmasına karşın çift katmanlı yapısıyla telefonu koruyan, oldukça sağlam bir kılıf.

Tasarım ve stand ayağına yakından baktığımız videomuzda bu yumuşak iç kısım, kenarlarda hava yastığı ve arka kısımda sert koruma tasarımını inceliyoruz. Thermoplastic Polyurethane / Polycarbonate yani termoplastik poliüretan ve polikarbonat olmak üzere iki farklı materyal kullanılması burada bu yumuşak, sert ikiliği sağlıyor.

Arka kısmı kabartılı modellerden daha kaygan hissetmesine karşın elimizden pek düşürmedik, düşürdüğümüzde ise oldukça sağlam olduğunu gördük. Elbette telefonun normal inceliğini ortadan kaldırıyor, ekranı koruyan kenar yükseltmeleri ve arka kısımda kamera çevresinde göründüğü üzere telefonu kalınlaştırıyor. Adındaki Slim bu bağlamda çok da bir anlam ifade etmiyor. 7.45 mm – 7.7 mm olan telefon kılıf ile 11.90 – 12 mm kalınlığa çıkıyor.

LG G5’in ses açma kısma tuşlarının hareket mesafesi çok kısa olduğu için, yan kısımdaki ses tuşlarını bu kılıfla kullanmaya alışmak zaman alıyor. Bu kısmın dokusu daha da farklılaştırılabilirdi.

Bununla birlikte Spigen Slim Armor’un bu modelindeki en güzel özellik telefon standına pek gerek bırakmayan stand ayağı oluyor. Video izlerken hızlıca arka ayağı açıp yatay şekilde kullanmak mümkün oluyor. Ayrıca bir stand aramaya ya da çevredeki eşyalardan destek almaya gerek kalmıyor.

Spigen LG G5 Kılıf Slim Armor Champagne Gold modeli 79 TL civarında fiyatlar üzerinden internet mağazalarında ya da telefon satış noktalarında bulunabiliyor.

Spigen LG G5 Slim Armor İncelemesi
Spigen LG G5 Slim Armor İncelemesi