Anasayfa Haber Overwatch İçin İki Önemli Yenilik Geliyor

Overwatch İçin İki Önemli Yenilik Geliyor

Blizzard, Overwatch ile ilgili iki önemli gelişmeyi paylaştı.

Blizzard’ın uzunca bir süredir merakla beklenen FPS oyunu Overwatch, satışa çıkmasıyla birlikte çok büyük bir kitleye ulaştı. Harita seçeneklerini artırmak için kolları sıvayan şirket, yayınlayacağı her güncelleştirmelerle oyunu devamlı güncel tutmayı hedefliyor.

Blizzard’ın Overwatch’a büyük önem göstermesi ekran kartı üreticilerinin de dikkatini çekiyor. Nvidia, bu oyun için özel bir sürücü yayınlamış ve daha akıcı bir Overwatch deneyimi sunduğunu bildirmişti.

Blizzard, dün gece oyunla alakalı iki yeni gelişmeyi duyurdu. Birincisi Overwatch’a eklenen yeni karakter Ana. Çıktığında 21 kahramanın yer aldığı oyunda, Ana karakteriyle birlikte sayı 22’ye yükseldi.

Pharah’ın annesi olarak tanıtılan yeni karakterin oyuna ne zaman dahil olacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak söylentiler, gelecek haftadan itibaren Ana’nın Overwatch’a ekleneceği yönünde.

Oyundaki diğer önemli bir yenilik ise karakter sınırlaması. Oyuna rekabetçi modun eklenmesiyle birlikte Overwatch ekibi dengeleri değiştirmek istiyor ve bu yüzden ekstra düzenlemeler yapıyor.

Oyuncuların isteklerinin de dikkate alındığı bu düzenlemeyle, artık rekabetçi mücadelelerde takımda aynı karakterden yalnızca bir tane yer alabilecek. Aynı maçta, aynı takımda birden fazla aynı karakterden bulunmayacak.

Ana karakterinin hikayesini anlatan videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.

Meraklılar İçin: Acer Predator 15 ile Overwatch Oynuyoruz