Anasayfa Haber Final Fantasy 15 Filminin Çıkış Tarihi Açıklandı

Final Fantasy 15 Filminin Çıkış Tarihi Açıklandı

Final Fantasy 15 üzerine kurulan Kingsglaive, Ağustos ayında gösterime girecek.

Square Enix, halen yapılmakta olan Final Fantasy 15 için oyun dışındaki sanat formlarından da yararlanıyor. Yeni oyunun konusunu temel alan bir anime dizinin yanı sıra, bir de tamamen bilgisayar grafiklerinden oluşan sinema filminin yayınlanması planlanıyor.

Final Fantasy 15 konulu anime zaten bir süredir ücretsiz olarak YouTube üzerinden yayınlanıyor. Brotherhood Final Fantasy XV adıyla yayınlanan animeyi burada verdiğimiz bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kingsglaive adlı sinema filmi hakkında ise bugüne dek pek fazla bilgi yoktu. Yeni bir tanıtım videosunun yayınlanmasıyla birlikte, gösterime giriş tarihi de belli oldu. Sean Bean, Lena Headey, Aaron Paul gibi isimlerin seslendirdiği film, 30 Ağustos tarihinde dijital platformlar üzerinden gösterime girecek.

19 Ağustos tarihinde ABD’de az sayıdaki sinema salonunda da gösterime girmesi planlanan filmin, diğer ülkelerde salonlara gelip gelmeyeceği belli değil. Ancak 4 Ekim tarihinde filmin bir Blu-ray versiyonunun da satışa çıkması planlanıyor.