Anasayfa Makale Pratik Xsplit ile Video Kaydetme Rehberi

Xsplit ile Video Kaydetme Rehberi

Xsplit ile Oyun Video Kaydı Rehberi
Xsplit ile Oyun Video Kaydı Rehberi

Xsplit ile Video Kaydetme Rehberi videomuzda videolarınızı Twitch ya da YouTube üzerinde yayınlayabilir, kaydedebilirsiniz…

Oyuncuların oyun videosu kaydetme ve yayınlama işleri için pek çok farklı uygulama seçeneği var. Daha önce incelediğimiz MSI GL62 oyuncu dizüstü bilgisayarında ve pek çok farklı oyuncu ürününde ücretsiz olarak Xsplit üyeliği sunuluyor. Biz de bu rehberimizde ücretli ve ücretsiz sürümü bulunan Xpslit’e yakından bakıyoruz.

Stream nedir? Stream ya da Streaming video canlı ya da anlık video akışıdır. Buradaki kullanım Twitch ya da YouTube gibi kanallar üzerinden anlık video paylaşımıdır. Yüksek bant genişliğine, dosya gönderim hızına sahip bir internet bağlantısı gerektirir.

Kayıtlı videoların farkı nedir? Kayıtlı videolar bilgisayara kaydedilen dosyalardır. Düzenlenerek ya da düzenlenmeden farklı sosyal ağlarda, video platformlarında yayınlanabilirler.

XSplit Gamecaster rehberimizde GL62 üzerinde MSI’ın DS502 oyuncu kulaklığı ile görüntü ve ses ayarlarını yaparak nasıl kayıt yapabileceğinize ve ayarlara detaylı bir şekilde bakıyoruz. Farklı bilgisayarlarda kullanılabilecek bu rehberimizi hazırladığımız bilgisayarda ek olarak Nahimic ses teknolojilerine de yer verdik. İyi seyirler dileriz.