Anasayfa Haber Bülten GameForce, Oyunculara Hitap Edecek

GameForce, Oyunculara Hitap Edecek

Oyunculara yönelik ürünlerin satıldığı ve performans bilgisayarlarından, mobil cihazlar için aksesuarlara kadar yüzlerce ürünün bulunduğu GameForce açıldı.

Dijital Girişim Mutfağı Digi.Kitchen girişimi GameForce.com.tr açıldı. Gamer’ların dünyasına hitap eden, Türkiye’deki sayılı girişimlerinden biri olan GameForce, 1 Ağustos’tan itibaren satışa başladı. Gamer’lar için özel ürünlerin bulunduğu ve geniş ürün yelpazesiyle birçok gamer kesimine hitap eden GameForce, oyun meraklılarının ilgisini şimdiden çekmeye başladı.

GameForce, oyun bilgisayarlarından powerbank’lara kadar geniş bir yelpazede ürünler barındırıyor. Conn Bilgisayar, Everest, LinkTech, Cooler Master, Zalman, CM Storm, FSP gibi alanında önemli markaları barındıran GameForce, oyuncuların ihtiyacı olan her şeyi sunmasıyla öne çıkıyor.

Gamer’lar için Türkiye’de ilk: Sıvı Soğutmalı Konfigüre Bilgisayar

Oyuncuların en çok ihtiyaç duydukları şeylerin başında gelen performans bilgisayarlarını da bünyesinde barından GameForce, rakiplerinin sunmadığı bir kolaylığı da gamer’lara sunuyor. Performans bilgisayarını kendisi oluşturmak isteyenler, GameForce üzerinden istediği özellikte ürünü oluşturup siparişini verebiliyor. Güncel olarak fiyat değişimi görülebildiği için de bütçesine göre hareket edebiliyor.

Açılışa Özel İndirim Kuponları Kazanma Fırsatı

GameForce, sektöre adım atışını ise indirim kuponlarıyla kutluyor. 1 Ağustos – 1 Kasım 2016 tarihleri arasında GameForce üzerinden 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, bir sonraki alışverişte kullanacağı 10 TL’lik indirim kuponu kazanacak.

GameForce sitesine buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.