Anasayfa Haber Halo Wars 2 Betası Seneye Kaldı

Halo Wars 2 Betası Seneye Kaldı

Halo Wars 2 için planlanan ikinci beta için oyuncular 2017’yi bekleyecekler.

Halo evreninde geçen gerçek zamanlı strateji oyunu Halo Wars 2 için geçen Haziran ayında açık beta düzenlenmişti. E3 fuarı sırasında yayımlanan beta sürecinde, oyunun yapımcısı 343 Industries, oyunun vadettiği deneyimler hakkında kullanıcıları bilgilendirmişti. Oyunculardan gelecek geri bildirimler ışığında da değişiklikler yapılacağını söylemişti.

Oyunun bir beta testinin daha yapılması planlansa da, oyuncular ikinci betayı bu sene göremeyecek. Halo Wars 2 için ikinci beta, Xbox One ve Windows 10 PC’ler için 2017’de çıkacak. Oyunda genel değişimlerin yanı sıra oyunun kullanıcı arayüzünde, stabilitesinde, oyun modlarında da düzenleme ve geliştirmelere gidilecek.

343 Industries’in açıklamasına göre Halo Wars 2’de en çok kontroller, lider yetenekleri, üsler, popülasyon, kaynaklar ve enerji üzerine yoğunlaşılacak. En büyük değişim ve ayarlamalar bu konularda olacak, oyunun genel kontrolü daha kolay olacak.

Halo Wars 2’nin ilk betasında yalnızca iki çoklu oyuncu modu bulunuyordu. İkinci betada ise çok çeşitli oyun modları vadediliyor. Bu yeni modlar sayesinde, uzun ve çekişmeli karşılaşmalar yaşamak mümkün olacak.