Anasayfa Haber Bülten Deus Ex: Mankind Divided Sezon Bileti İçeriği Açıklandı

Deus Ex: Mankind Divided Sezon Bileti İçeriği Açıklandı

Square Enix ve Eidos-Montréal bugün Deus Ex serisinin yeni oyunu Deus Ex: Mankind Divided’ın sezonluk kombine içeriğini duyurdu.

İçinde Hikaye DLC’leri ve oyun içi eşyalar bulunacak olan Deus Ex: Mankind Divided – Sezonluk Kombine, Deus Ex evreninin hikayesini daha da ayrıntılı hale getirecek içerikle dolu olacak.

Kombine içinde yer alacak öğeler şu şekilde:

Hikaye görevleri:

· System Rift: Bu sonbaharda yayınlanacak

· A Criminal Past: 2017 başlarında yayınlanacak

Oyun İçi Eşyalar – Tümü de 23 Ağustos’ta sunulacak:

· Assault Pack: Özel görünümlü Battle Rifle, Chaff Augmentation, bir paket normal Battle Rifle cephanesi, bir paket zırh delici Battle Rifle cephanesi, 2 Frag Grenade ve 2 EMP Grenade.

· Tactical Pack: Özel görünümlü Tranquilize Rifle, Micro Assembler Augmentation, bir paket uyuşturucu cephane, 3 Smoke Grenade ve 2 Gas Grenade.

· 4 Praxis Kits: Bu Ek Praxis Kitleri sayesinde seçtiğiniz mekanik geliştirmeleri daha da ileri taşıyabilir ve Adam’ın potansiyelini tamamen ortaya çıkarmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

· 5000 Credits: Bu oyun içi parayı Praxis Kit, cephane, silah veya Deus Ex: Mankind Divided’ın dükkanlarında bulabileceğiniz diğer şeyleri satın almak için kullanabilirsiniz.

· 1000 Crafting Parts: Envanterinizdeki herhangi bir silah için daha fazla zarar ve isabet gibi geliştirmeler yapmak için zanaat parçaları.

· 5 Deus Ex: Mankind Divided – Breach Booster Packs: Yeni silah ve eşyalar, Praxis puanları, özel cephane ve fazlasını açmak için güçlendirme paketleri.

· 20 Deus Ex: Mankind Divided – Breach Chipsets: Deus Ex: Mankind Divided – Breach’te özel Booster Pack ve özel silahlar gibi eşyalara sahip olmak için yongalarınızı kullanın.

Deus Ex: Mankind Divided 23 Ağustos’ta PlayStation 4, Microsoft Xbox One ve Windows PC için çıkacak.