Anasayfa Haber Bülten Samsung Galaxy Note 7 Türkiye’de Satışa Sunuluyor

Samsung Galaxy Note 7 Türkiye’de Satışa Sunuluyor

Samsung Electronics, Galaxy Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note 7’nin Türkiye’de özel fırsatlarla satışa sunulacağını açıkladı.

Büyük ekranı, S Pen’i ve düşük ışıkta en kaliteli fotoğrafı çekme gibi Türk kullanıcısının beğenisini kazanan özelliklerini ileri seviyeye taşıyan Note 7, geliştirilen S Pen’i, iris tarama ile artırılmış güvenliği ve suya dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor.

Yeni Galaxy Note 7’nin sunduğu yeniliklerin yanı sıra sanal gerçeklik deneyimini de geliştirdiğini ifade eden Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, “Tüm kullanıcılarımıza en son teknolojileri sunmanın yanı sıra her zaman yenilikçi deneyimler yaşatmaya devam ediyoruz. Samsung Electronics ve Digitürk arasında yapılan anlaşma çerçevesinde sezon boyunca Digiturkplay ve LigTV üyeleri tarafından izlenebilecek. Her hafta bir Spor Toto Süper Lig futbol maçı sanal gerçeklik deneyimi, Eylül ortasından itibaren Samsung Galaxy Note 7 desteğiyle izlenecek. Note 7 ve yenilenen Gear VR maçları stadyumdan izleme keyfini evinize taşıyor” dedi.

Samsung Pass Türkiye’ye geliyor

Kullanıcıların %85’i alışveriş sitelerine akıllı telefonları üzerinden erişiyor, ancak sadece %17’si mobil ödeme yöntemlerini kullanıyor. Mobil ödeme yapmayanların en büyük çekincesi olarak güvenlik endişesi öne çıkıyor. Bu endişeye rağmen, her iki kişiden biri henüz kullanmadığı bu özelliği denemek istediğini söylüyor.

Samsung Galaxy Note 7, parmak izi okuma ve iris tarama özellikleri sayesinde iki adet biyokimlik doğrulama teknolojisine sahip. Samsung Pass ile istenilen her uygulama için biyokimlik doğrulama çözümlerini kullanarak giriş izni sağlamak mümkün. Bununla birlikte Samsung’un dünyaca ünlü mobil güvenlik yazılımı Samsung Knox, kullanıcıların tüm kişisel verilerini koruma altına alıyor.

Galaxy fırsatları ile kullanıcılara özel indirimler

Samsung, Galaxy Note 7 ile birlikte Türkiye’nin 81 ilindeki 1500 noktada sağlanan özel fırsatları kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Tatil seçeneklerinden mağaza alışverişlerine birçok farklı alanda sadece Galaxy kullanıcılarına özel indirimler ve fırsatlara “Galaxy Fırsatları” uygulamasıyla anında ulaşmak mümkün.

Galaxy Note 7, 3599 TL’lik tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla 26 Ağustos’ta raflardaki yerini alacak. Daha fazla bilgi için http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-note/galaxy-note7/ adresini kullanabilirsiniz.

Güncelleme: Tanıtım etkinliğinin videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Güncelleme: