Anasayfa Oyun No Man’s Sky Oynuyoruz

No Man’s Sky Oynuyoruz

Uçsuz bucaksız evreninde Warp teknolojisi ile seyahat ettiğimiz No Man’s Sky, bizlere farklı bir oyun deneyimi sunuyor.

Son zamanların belki de en çok heyecan uyandıran oyunlarından birisi No Man’s Sky. Videoları ile kullanıcıları büyüleyen, sınırsız evreni ile insanı farklı düşüncelere sürükleyen oyun nihayetinde piyasaya çıktı. Çıktı çıkmasına ama “hype train” dediğimiz eğlence trenine en önden binmiş olan bazı kullanıcılar oyunda beklediğini bulamayınca eleştiriler de ardı ardına gelmeye başladı.

Oyunun 150 TL’lik Steam fiyatı her ne kadar tartışmaya açık olsa da sunduğu devasa evren ve farklı deneyim bu fiyatı gözardı etmenize yardımcı olabiliyor. Birçok noktada bahsedilmesine rağmen nihai oyundan çıkartılan çoklu-oyuncu modu da yine oyuncuları kızdıran bir başka nokta oldu. Yine aynı gezegende karşılaşma ihtimailinizin imkansıza yakın olduğu belirtildikten sonra aynı gezegene giden iki kişinin birbirini görememesi de oyunun geliştiricisi Sean Murray’i hedef tahtasına oturttu.

Indie, yani bağımsız bir oyun olması dolayısı ile teknik sorunlar da No Man’s Sky’ın peşini bırakmadı. Hatalı gösterilen kaplamalar, dokuların içine sıkışma sorunları, PlayStation 4’te yaşanan çökmeler ve daha birçok sorun oyunun çıkışını baltalayan diğer etkenler arasında yer alddı. Yine de tüm bunlara rağmen No Man’s Sky’ı oynamanın keyif verdiğini söyleyebiliriz. X99 Test sistemi V2 ve Viewsonic VX2475Smhl-4K ile elde ettiğimiz bu keyifli deneyimi GTX 1080 ile 4K çözünürlükte sizlerle paylaşıyoruz. Keyifli izlemeler.