Anasayfa Haber Samsung Galaxy S8 Çift Kameralı Olabilir

Samsung Galaxy S8 Çift Kameralı Olabilir

Samsung Galaxy S8 hakkındaki söylentiler şimdiden gündemi meşgul etmeye başladı.

Samsung, Galaxy Note 7 modelini kısa süre önce piyasaya sürdü. Güney Koreli teknoloji devinin bir sonraki üst seviye telefonuna dair söylentiler de şimdiden gelmeye başladı. Samsung’un Galaxy S8 modelini önümüzdeki yıl duyurması bekleniyor.

Çinli kaynaklar Galaxy S8’e dair özellikleri sızdırmaya başladılar. Daha telefon resmen duyurulmamış olsa da, söylentilere göre arka tarafında çift kamera olacak. Bu kameralardan biri 12, diğeri 13 megapiksel olacak.

Telefonun sürüldüğü bazı pazarlar için kullanılacak kameraları kendisi üretecek olan Samsung, bazı pazarlarda satılacak modeller için de Sony’den kamera alacak.

Çinli kaynakların belirttiğine göre, S5K2L2 model numaralı Samsung kamerası kullanılacak. Sony’den alınacak kameranın model numarası ise henüz bilinmiyor.

Telefonun ön tarafında da 8 MP bir kamera bulunacak. Kameranın yanında başka bir sensör daha yer alacak. İddialar göre Galaxy S8 de Note 7 gibi iris tarayıcısına sahip olacak. Ön taraftaki ek sensör de iris tarama için kullanılacak.

İlgili haber: Samsung Galaxy Note7, Türk Telekom Mağazalarında