Anasayfa Haber CORSAIR Yeni LUX Serisi Mekanik Klavyelerini Tanıttı

CORSAIR Yeni LUX Serisi Mekanik Klavyelerini Tanıttı

Corsair’in yeni LUX serisi, firmanın mekanik klavye ailesine yeni özellikler getiriyor.

Corsair, mekanik klavye ailesinden yeni LUX modellerini tanıttı. LUX serisi yeni mekanik klavyeler, firmanın geçmişte çıkardığı K70, K70 RGB ve K65 modelleri üzerine yeni özellikler ve geliştirmeler getiriyor.

Geliştirilmiş ışıklandırma, USB pass-through desteği ve arka aydınlatmaya uygun tuş fontları ile Corsair LUX serisi klavyeler, K serisi mekanik klavyeleri tanımlayan önemli tasarım elementlerini korumuş.

LUX serisi yeni mekanik klavyeler, alüminyum yapıları ve Alman üretimi Cherry MX tuşlarının yanı sıra, yeni bir iç aydınlatma kontrolcüsüne sahip. Bu sayede CUE (CORSAIR Utility Engine) yazılımı kullanılarak tek tuşla LUX serisi klavyelerin renklerine daha ince ayarlar çekilebiliyor.

Yeni LUX klavyelerin görsel cazibesini artıran bir diğer önemli yenilik ise yeni tuş fontu. LUX serisinin renk paletini en iyi şekilde yansıtması için özel tasarlanan ve lazerle kazınan tuş fontları, diğer pek çok klavyeye kıyasla daha uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiş.

Corsair’in RGB klavye ailesi için en çok istenen özelliklerden biri olan USB pass-through, LUX serisi ile Corsair klavyelerde yer almaya başlayacak. Bu sayede kullanıcılar fare, kulaklık, mikrofon gibi çevre birimlerini doğrudan klavyedeki portlara takabilecek.

Dahili ses kontrolcüsü, atanmış medya tuşları, çıkarılabilir bilek destekçisi ve ghosting engelleyici devre yapısı da LUX serisi klavyelerin önemli işlevsel özelliklerinden bazıları.

corsair lux

Fiyat ve çıkış tarihi

LUX serisi mekanik klavyeler, K70 LUX RGB için $159.99, K65 LUX RGB için $129.99 ve K70 LUX için $119.99 fiyat etiketi ile satışta bulunuyor.