Anasayfa Haber LG V20 Teknik Ayrıntıları Belli Oldu

LG V20 Teknik Ayrıntıları Belli Oldu

LG V20’nin tanıtılmasına kısa bir süre kala akıllı telefonun teknik detayları ortaya çıktı.

Güney Koreli LG, üst seviye akıllı telefonlarını G serisi altında topluyor. G2, G3 ve G4’ten sonra modüler yapıdaki G5 de piyasaya çıkartıldı. Ancak, geçen yıl G serisinin yanına bir de V ailesi eklendi. Şu an bu ailede yalnızca V10 yer alıyor. Ancak yakın zamanda V20 modeli de tanıtılacak.

V10’daki en dikkat çekici özellik çift ekrandı. V20’de de bu sistem aynı şekilde devam edecek. Telefonda ana ekrana ek olarak bir de yardımcı ekran bulunacak. Telefonda 5.7 inç’lik QHD Quantum Dot teknolojili ana ekran yer alacak. 2.1 inç’lik yardımcı ekranda ise 1040×160 piksel çözünürlük sunulacak.

Qualcomm Snapdragon 820, Adreno 530 grafik işlem birimi, 4 GB RAM ve 32 GB kapasite diğer ayrıntılar arasında. V20, G5’te olduğu gibi değiştirilebilir bir bataryaya sahip olacak.

Arkada 16 MP ve 8 MP olmak üzere iki kamera yer alacak. Buna ek olarak önde ise 5 MP çözünürlük destekli bir selfie kamerası bulunacak. Ayrıca arka kamera OIS yani optik görüntü sabitleme teknolojisini destekleyecek. Elbette bu güncel bileşenlerle birlikte en yeni Android sürümü (7.0 Nougat) kurulu gelecek.

İlginizi Çekebilir: