Anasayfa Oyun Geçmişten Bugüne Master Of Orion Oyunları

Geçmişten Bugüne Master Of Orion Oyunları

Master of Orion serisi, 4X oyunları birden fazla nesle sevdirmiş yapımlardır.

Master of Orion serisi, Wargaming tarafından isim haklarının satın alınması ve yeni bir oyunun yapılmasıyla tekrar gündeme geldi. Daha önce yeni oyunu hem geliştirme aşamasında, hem de tam sürümü çıktıktan sonra oynadık.

Ancak bir de serinin önceki oyunları var ki, bunlar birden fazla nesli 4X strateji oyunlarıyla tanıştırmıştır. Yeni videomuzda serinin eski oyunlarına da yakından bakıyor, oynanış, ırklar ve grafikler gibi detayları gözden geçiriyoruz.

İşin güzel tarafı, Master Of Orion: Collector’s Edition satın alan oyuncular, serinin en önemli üç oyununa da ücretsiz sahip olacaklar. Modern Windows işletim sisteminde çalışacak şekilde düzenlenmiş bu klasikleri oynamak, eski oyunculara nostalji yaşatırken, yeni oyunculara da oyunların tarihi hakkında ciddi bir fikir verecektir.

Master Of Orion: Collector’s Edition satın alanlar ayrıca bir başka strateji klasiği olan Total Annihilation adlı RTS oyununa da ücretsiz sahip olacaklar. 3D grafikleri ve yoğun savaşlarıyla ilk çıktığında bilgisayarlarımızı zorlayan bu klasik yapım, RTS oyunlarında küçük çaplı bir devrime yol açmıştı.

İlginizi Çekebilir: Master Of Orion – Collector’s Edition Oynuyoruz