Anasayfa Haber Battlefield 1 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı

Battlefield 1 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı

Battlefield 1 piyasaya çıktığında kaç haritaya sahip olacak, hangi oyun modlarıyla gelecek, belli oldu.

Ekim sonuna doğru piyasaya çıkacak olan Battlefield 1, bir süre önce Electronic Arts’ın tarihindeki en büyük açık beta testine sahne olmuştu. Ancak beta testinde tek bir haritanın ve iki oyun modunun bulunması, katılımcıların canını biraz sıkmıştı.

Yeni açıklanan bilgiler, Battlefield 1’in piyasaya kaç haritayla çıkacağını ve hangi oyun modlarını getireceğini ortaya çıkardı. Tek kişilik bir senaryoya da sahip olması beklenen oyun, yine de multiplayer ağırlıklı bir yapıda olacak.

Piyasaya 9 büyük haritayla çıkacak olan oyun, onuncu haritayı ise Aralık ayındaki güncellemeyle ücretsiz alacak. Bu haritaların isimleri şöyle:

Ballroom Blitz
Argonne Forest
FAO Fortress
Suez
The St. Quentin Scar
Sinai Desert
Amiens
Monte Grappa
Empire’s Edge
Giant’s Shadow (Aralık ayında gelecek)

Battlefield 1 ile birlikte gelecek olan oyun modları ise Conquest, Domination, Rush, Team Deathmatch, Operations ve War Pigeons olarak adlandırılmış. Conquest önceki Battlefield oyunlarından da tanıdığımız klasik bir oyun türü ve 64v64 kişilik takımları barındırıyor. War Pigeons ise Capture The Flag tarzı yeni bir oyun modu olacak. Battlefield 1 için sonradan çıkması planlanan ek görev paketleriyle birlikte yeni haritalar ve oyun modları da şüphesiz oyuna eklenecek.