Anasayfa Makale App Store’dan MacOS Sierra Nasıl İndirilir?

App Store’dan MacOS Sierra Nasıl İndirilir?

Artık uyumlu Mac bilgisayarlarınıza App Store üzerinden macOS Sierra’yı indirebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde en yeni macOS sürümü Sierra, Mac App Store üzerinden indirmeye sunuldu. Apple geleneği bozmayarak, en yeni işletim sistemini uyumlu Mac sahibi tüm kullanıcılara ücretsiz açtı. Eğer cihazınız Sierra ile uyumlu ise, cihazınızı en yeni macOS sürümüne ücretsiz bir şekilde yükseltebilirsiniz.

macOS Sierra ile uyumlu Mac sistemler:

  • MacBook – 2009 ve sonrası
  • iMac – 2009 ve sonrası
  • MacBook Air – 2010 ve sonrası
  • MacBook Pro – 2010 ve sonrası
  • Mac Mini – 2010 ve sonrası
  • Mac Pro – 2010 ve sonrası

Eğer cihazınızın tam modelini bilmiyorsanız, Mac sisteminizi açın ve menüdeki Apple logosuna tıklayıp Bu Mac Hakkında seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede cihazınızın türünü, ekran boyutunu ve tam modelini görebilirsiniz.

MacOS Sierra’yı indirin

Apple’ın diğer masaüstü işletim sistemleri gibi macOS Sierra da doğrudan App Store üzerinden indirilebiliyor. Yukarıda belirttiğimiz gibi macOS Sierra, Mac sahibi kullanıcılar için tamamen ücretsiz.

Mac App Store – macOS Sierra

macOS Sierra, beraberinde pek çok önemli yenilik getiriyor. Apple’ın sesli asistanı Siri bunlardan biri. iCloud hesabınıza bağlı tüm cihazlarınızı sekronize etmenizi sağlayan iCloud Desktop uygulaması ise bir diğeri. Sierra’nın sunduğu diğer yenilikleri WWDC 2016 raporumuzdan öğrenebilirsiniz.