Anasayfa Haber Moto Z Türkiye’de Satılacak!

Moto Z Türkiye’de Satılacak!

Moto Z - Droid Edition
Moto Z - Droid Edition

Moto Z Türkiye’ye geliyor! Lenovo basın toplantısında yapılan açıklamaya göre Motorola telefonlar artık Türkiye’de resmen satılacak…

Bilgisayar, dizüstü, tablet ve akıllı telefon başta olmak üzere pek çok farklı elektronik ürüne sahip olan Lenovo, geçtiğimiz dönemde Motorola markasının da sahibi olmuştu.

Ancak Motorola’nın Moto serisi akıllı telefonları sadece belirli ülke ve pazarlarda satışa sunulmuştu. Türkiye’ye ise gelmemişti ama bu durum değişiyor. 28 Eylül 2016 tarihinde İstanbul Türkiye’de düzenlenen basın toplantısında, Lenovo Türkiye yeni Moto Z’nin ülkemizde resmen satılacağını da açıkladı.

Peki ne zaman? 2016 Kasım tarihi bizlerle toplantıda paylaşıldı. Tam gün verilmese de yıl bitmeden Moto Z’yi Türkiye piyasasında bulabileceğiz.

Lenovo Moto olarak Türkiye’de aktif satışa geçecek olan Moto serisi Motorola telefonlar, Vanilla Android olarak adlandırılan, Nexus’a yakın deneyimler sunduğu için belirli bir kitlenin ilgisini çekiyor.

Ayrıca Google ile olan aktif geliştirme döneminin deneyimleri, Lenovo’nun bilgi birikimi de Moto telefonları farklılaştıran unsurlar. Aksesuarlar ile modülerleştirilen tasarımlar önümüzdeki dönem karşımızda bazı yeni sıradışı seçenekler olacağını gösteriyor.

Elbette Moto Z’nin ve diğer telefonların ne kadar başarılı olacağını zamanı gelince göreceğiz. Basın toplantısının diğer detaylarına ayrı haberlerde yer vereceğiz.