Anasayfa Haber Amazon, Yeni Oyunlarıyla Birlikte Sanal Parasını Çıkaracak

Amazon, Yeni Oyunlarıyla Birlikte Sanal Parasını Çıkaracak

Amazon Game Studios çıkaracağı 3 yeni oyunla birlikte, Stream+ adını verdiği yeni sanal parayı kullanıma sunacak.

TwitchCon 2016 etkinliğinde yeni oyun projelerini sergileyen Amazon Game Studios, üç yeni oyunu duyurdu. Bu yeni oyunlar farklı yapımcılar tarafından geliştiriliyor. Ancak Amazon tarafından yayınlanacak ve şirketin Twitch canlı yayın servisiyle entegre edilecekler.

Oyunlardan biri New World adında bir MMORPG olacak. Diğeriyse Crucible adında, dış kamera açısından görerek oynanan, multiplayer ağırlıklı bir aksiyon oyunu olarak tanımlanıyor. Esas dikkat çeken ve yakında testlerine başlanacağı söylenen oyun ise Breakaway oldu.

Double Helix Games tarafından geliştirilen Breakaway için MOBA türüne girdiği söylenebilir. Ancak bu oyunu farklı kılan esas unsur, Amazon Game Studios tarafından geliştirilen Stream+ adlı yeni sanal para biriminin kullanılacak olması.

Amazon bu yeni sanal para hakkında henüz pek fazla bilgi vermiyor. Şimdilik Twitch yayınlarını izleyerek Stream+ kazanılacağı dışında pek veri yok. Bu sanal para biriminin Amazon oyunlarıyla bir şekilde entegre edileceğine ve bahislerde kullanılacağına şüphe yok. Ancak bunun nasıl yapılacağı ve ne işe yarayacağı henüz belli değil.