Anasayfa Haber Mass Effect: Andromeda Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Mass Effect: Andromeda Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Mass Effect: Andromeda için henüz açıklanmayan çıkış tarihi yanlışlıkla sızdırıldı.

Bioware tarafından yapımına devam edilen Mass Effect serisinin yeni oyunu Andromeda için henüz resmi bir çıkış tarihi mevcut değil. Daha önce 2017 yılının ilk çeyreğinde çıkacağı bildirilen oyunun resmi çıkış tarihi, büyük ihtimalle 7 Kasım’daki N7 Günü etkinliğinde Electronic Arts tarafından duyurulacaktı.

Ancak beklenmedik bir kaynaktan ortaya çıkan sızıntı, Andromeda’nın çıkış tarihini büyük ihtimalle şimdiden ortaya çıkardı. Electronic Arts ile yakın işbirliği içinde olan Dark Horse Comics tarafından oyunla ilgili çeşitli kitapların da oyunun çıkış tarihinde yayınlanacağı biliniyordu. Dark Horse yönetimi bu eserlerin resmi çıkış tarihini yayınlayarak, dolaylı yoldan Andromeda’nın çıkış tarihini de açıklamış oldular.

Bu açıklamaya göre Dark Horse tarafından Andromeda için hazırlanan görsel tasarım kitabı 21 Mart 2017 tarihinde piyasada olacak. Kitapla oyunun çıkış tarihi arasında bir kaç gün fark olsa bile, Andromeda’nın Mart 2017 sonunda piyasaya çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz.