Anasayfa Haber Samsung, Galaxy S8 Modelini Aceleye Getirmeyecek

Samsung, Galaxy S8 Modelini Aceleye Getirmeyecek

Samsung tarafından yapılan bir açıklama, Galaxy S8 modelinin çıkış tarihini kesinleştirdi.

Samsung’un Galaxy Note 7 yüzünden uğradığı zararı azaltmak için bazı değişiklikler yapacağına dair piyasada dolaşan söylentiler vardı. Bunların içinde en önemlisi, şirketin Galaxy S8 modelinin çıkışını öne çekeceğine dair bir söylentiydi.

Bu söylentiye göre Samsung üst seviye telefon gamında Note 7’den açılan boşluğu doldurmak için S8 modelinin çıkış tarihini beklenenden çok daha öne çekecekti. Ancak şirketten gelen bir açıklama, bu söylentilerin gerçek olmadığını ortaya koydu.

Samsung, Galaxy S8 modelini çok daha önceden duyurdukları üzere MWC 2017 etkinliğinde resmen tanıtacak. Şubat ayı sonunda İspanya’nın Barselona kentinde yapılacak olan bu etkinlik, Samsung ürünlerinin de resmen tanıtımına şahit olacak.

Galaxy S8 modelinin resmen satışa çıkması ise sonraki ay, yani Mart 2017 içinde gerçekleşecek. Samsung yeni telefonu aceleye getirmek istemiyor. Bu arada Note 7 konusundaki araştırmalara devam edilecek ve batarya sorunlarının gerçek kaynağı tespit edilecek. Bu konuda halen kesin bir sonuca ulaşılmış değil.