Anasayfa Haber Eski Battlefield Yapımcılarından Project Wight Geliyor

Eski Battlefield Yapımcılarından Project Wight Geliyor

Antik Viking çağında geçecek olan oyunda, Vikinglere kan davası güden esrarengiz bir varlığı oynayacağız.

Bir süre önce kendi şirketlerini kurduklarını açıklayan David Goldfarb ve Benjamin Cousins, daha önce Battlefield ve Payday 2 gibi oyunların yapımında önemli rol oynamış isimler. İsveç’in Stockholm kentinde kurdukları The Outsiders yapım stüdyosunun ilk oyunu ise Project Wight olacak.

Unity oyun motoruyla geliştirilen Project Wight, antik Viking çağında ve topraklarında geçiyor. Vikinglerle aynı dönemde yaşamış ancak soykırıma uğramış esrarengiz bir canlı türünün son mensubunu canlandıracağız.

Hayli akıllı olan bu canlı türünün yetişkin hali özellikle yakın dövüşte oldukça tehlikeli. Ne var ki biz oyun çocuk olarak başlayacak ve ilk başlarda olabildiğince kaçmaya ve saklanmaya çalışacağız. Tabii bu arada insanlarla bizim türümüz arasında neler olup bittiği, türümüzün neden yok edildiği gibi sorulara da cevap bulacağız.

Project Wight için henüz kesin bir çıkış tarihi yok. Ancak yayınlanan videoya bakılırsa yapım hayli ilerlemiş bulunuyor. Konusunu antik efsanelerden alan Project Wight, büyük ihtimalle 2017 bitmeden piyasaya çıkabilir.