Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge için Android Nougat güncellemesini hazırlıyor.
Samsung, Android 7 için büyük sistem güncellemesini önceden beta sürümü olarak test etme seçeneğini sunuyor. Bunun için gerekli olan “Galaxy Beta Program” uygulaması şu anda mevcut değil. Ancak 9 Kasım’da Android 7 terfi seçeneğiyle birlikte uygulama mağazasında indirilebilir olacak.
Beta uygulamasıyla Galaxy S7 ve S7 Edge sahipleri büyük güncellemenin yeni fonksiyonlarını önceden test edebilecekler. Samsung da böylece amir gemisi modellerinin stabilite ve işlevselliğini test etmiş olacak. Ayrıca sinir bozucu hataların milyonlarca kullanıcıyı etkilemesi de engellenecek.
İngiltere’deki kullanıcıları kapsayacak olan beta testi Aralık ayına kadar devam edecek. Bu tarihten sonra tüm kullanıcılara güncelleme dağıtılmaya başlanabilir. Android 7, uygulamalar için bölünmüş ekran modu ve yeni bildirim seçenekleri olmak üzere, çok sayıda yeni özellikle geliyor.
Note 5 unutuldu.
Note 5 e yokmu
Beta programı tam sürüm çıktığında gelicektir büyük ihtimal.
Samsung ne yaparsa yapsın bundan sonra benim gözümde bir hiçtir. Sırf inat olsun diye gidip hiç sevmediğim iphone alacacam.. Kendimi sıkıp bir müddet kullanacağım. Rezil etti samsung s7 edge beni..!
S7 Edge kullanıyorum gayet iyi bir cihaz neyini beğenmediniz ya da ne gibi sorunlar yaşattı?
Ekranda boydan boya kımızı bir çizgi çıktı. Servise verdim garantiden değiştirdiler fakat arka kısım yapıştırma olduğu için, arka kapağı düzgün yapıştıramamışlar.. Sonrasında 4 kez daha servise verdim farklı zamanlarda aynı sorun sebebi ile. Fakat yapamadılar. Şu anda arka kapağı hafif aralık kullanıyorum. Kimlere ulaştım anlatamam size. Kimler kimler..!!! Hiç biri telefonu değişemedi yada servisi düzgün bir şekilde veremedi. Bende tüketici hakem heyetine gittim. Şimdi kararlarını bekliyorum.
Türkiye’de ki servis rezaleti normaldir. Düzgün çalışan servis sayısı çok çok az.
Ne yazık ki öyle.. Fakat samsung’un kendi servisine götürdüm kaldı ki bende turkcell çalışanıydım. Bir çok kişiden destek alıp yetkililerine ulaştım, fakat her sonuç her hangi bir şekilde değişmedi. Ortalama 10 yıldır sadece samsung alıyorum. Hatta 2 şer adet, çünkü eşim ile aynı cihazı kullanıyoruz. Ama bundan sonra samsung markasına bir kuruş daha harcamam… Ahde vefa borcunu bu bir cihaza düzgün servis veremeyerek yada değişmeyerek hiçe saydı samsung…
Samsung dahil büyük telefon firmaları bu güncelleme olayına el atmaları lazım. Yeni android sürümleri çıktıktan minimum 3 ay sonra güncelleme dağıtılıyor.