Anasayfa Haber Hearthstone’a Yeni Eklenti

Hearthstone’a Yeni Eklenti

Blizzard’ın yeni Hearthstone eklentisinin adı belli oldu: “Mean Streets of Gadgetzan”.

Blizzard, “Hearthstone” için yeni bir eklentinin ilk ipuçlarını vererek oyuncularda merak uyandırmıştı. Blizzcon fuarında ise eklentiyle ilgili ayrıntılar açıklandı. “Mean Streets of Gadgetzan” eklentisi Aralık ayında desteklenen tüm platformlar için çıkacak, ancak net bir tarih verilmedi. İlgilenenler şimdiden 44,99 Euro’luk ön sipariş fiyatıyla eklentiyi satın alabilirler. Bunun karşılığında 132 adet yeni karta sahip oluyorsunuz.

Eklentiyle birlikte oyuna üç yeni fraksiyon ekleniyor: Grimy Goons, Jade Lotus ve Kabal’lar. Bunların her biri de üç adet karakter sınıfından oluşuyor ve “tri-class” adı verilen kartlara sahipler. Bu kartlar sadece ilgili organizasyonun üç sınıfı tarafından kullanılabiliyor. Her sınıf, kartları kendine has bir şekilde kullanabiliyor ve rakibin kullanamadığı farklı yardımcı araçlardan faydalanıyor.

Eklentinin fiyatını çok yüksek bulanlar, alternatif olarak Arena’dan ilgili kartları kazanabilirler. Kartlar burada, eklenti çıktığında hem oyun modu olarak, hem de başarı ödülü olarak sunulacak.