Anasayfa Haber Pokemon GO’ya Yeni Yaratıklar

Pokemon GO’ya Yeni Yaratıklar

Pokemon GO’da devamlı aynı yaratıkları görmekten sıkıldınız mı? Öyleyse size iyi bir haberimiz var: Yakında oyuna yeni yaratıklar eklenebilir.

Pokemon GO’da etrafta cirit atan yaratık sayısı oldukça fazla olsa da, oyuncuların karşısına genelde aynı yaratıklar çıkıyor. Oyunun fanatikleri de kısa zamanda oyundaki yaratıkların hepsini görmüş oluyor ve sıkılmaya başlıyorlar. Bu durum yakında değişebilir. Fanatik oyuncular oyuna yeni gelen güncellemenin kaynak kodunu incelemişler ve heyecan verici bir şey keşfetmişler. Kaynak kodunda yeni yaratık jenerasyonuyla ilgili ilk bilgiler mevcut. Program kodunda 100 yeni Pokemona ait ipuçları bulunuyor.

Pokedex sıralaması 152-251 arasında “Pokemon Silver” ve “Pokemon Gold” özelliğine sahip yeni yaratıklar var: Chikorita ve Celebi bunlardan ikisi. Ayrıca 52 adet yeni Pokemon ailesi de kodun içinde bulunmuş. Ancak bu yaratıklarla şimdiden karşılaşmayı beklemeyin, zira bunlar henüz oyuna eklenmemiş. En son güncelleme oyunu sadece bu yeni yaratık dalgasına hazır hale getiriyor.

Ayrıca yeni bir saldırı türüne ait bir ipucu da yakalanmış: “Transform” hızlı bir saldırı olarak tasarlanmış. Bu, oyunun başlangıcından bu yana ilk yeni saldırı türü. Yeni keşfedilen özelliklerin oyuna eklenip eklenmeyeceği ve ne zaman ekleneceği henüz kesinleşmiş değil.