Anasayfa Haber Paragon Backup & Recovery Kısa Süre İçin Ücretsiz!

Paragon Backup & Recovery Kısa Süre İçin Ücretsiz!

Paragon Backup & Recovery 16’nın ücretsiz tam sürümüyle dosya kaybetmekten kurtulabilirsiniz.

Her PC için bir yedekleme programı olmazsa olmaz araçlardan biridir. Küçük bir hata yüzünden tüm sisteminiz bile çökebilir. Böyle bir durumda tek çözüm, dosyalarınızı, sabit disklerinizi, disk bölümlerini veya tüm sistemi yedekleyebilen ve geri yükleyebilen Paragon Backup & Recovery gibi bir yazılım kullanmaktır. Yazılımın yeni sürümünde çok sayıda yeni özellik bulunuyor ve kısa bir süreliğine 40$ değerindeki tam sürüme ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz.

Paragon Backup & Recovery 16’nın yeni özellikleri

Önceki sürümünden farklı olarak 16. sürüme bir dizi yeni fonksiyon eklenmiş. Mesela hazır tanımlanmış yedekleme planlarıyla günlük veya haftalık yedek almak mümkün, ayrıca kişisel ihtiyaçlarınız doğrultusunda kendi yedekleme planınızı da oluşturabiliyorsunuz.

Yedekleme işlerini kendisi oluşturmak ve otomatize etmek isteyenler, artık yedekleme sihirbazını kullanabiliyorlar. Burada değişik yedekleme yöntemleri arasından seçim yapmak ve yedeği bir diske veya ağdaki bir sürücüye almak mümkün. Tek seferlik yedeklemeler için de ayrıca işinizi kolaylaştıran bir sihirbaz mevcut.

Normalde Paragon Backup & Recovery 16 için 30 günlük deneme süresi sonunda kullanmaya devam etmek için 40$ ödemeniz gerekiyor. Ancak 1 Aralık 2016’ya kadar süre olarak sınırsız tam sürümü ücretsiz indirebilirsiniz.

Tam sürümün kurulumu oldukça basit, aşağıdaki linklerden kurulum dosyalarını indirin ve çalıştırın. İlk çalıştırmadan sonra e-posta veya Facebook hesabınızla kayıt yaparak sınırsız bir lisans için başvuruda bulunabilirsiniz.

32 bit kurulum dosyası

64 bit kurulum dosyası

Kurulum rehberi