Anasayfa Haber Ski Challenge Oyunu İptal Edildi

Ski Challenge Oyunu İptal Edildi

Ücretsiz online kayak yarışı oyunu Ski Challenge, bu kış geri dönmeyecek.

12 yıl boyunca, ücretsiz kayak yarışı oyunu Ski Challenge’ın çıkışı, kışın nihayet başladığının bir işaretiydi. Fanları tarafından merakla beklenen Ski Challenge 17 sürümünün aslında bugünlerde çıkması gerekiyordu. Ancak oyunun yapımcısı şok bir kararla seriyi sonlandırdığını duyurdu. Kesin bir neden belirtilmemekle birlikte bunun “stratejik bir karar” olduğu açıklandı.

Oyunu oynamaya devam etmek isteyenler, en güncel sürüm olmasa bile üç yıllık Ski Challenge 14’ü halen oynama şansına sahipler. Bu sürüm sunucudan bağımsız olarak çevrimdışı çalışabiliyor. Bunun için tek yapmanız gereken oyunu indirmek ve ilk açılıştan önce versiyon kontrolünü atlamak.

Ski Challenge 14, Beaver Creek, Gröden, Bormio, Wengen, Kitzbühel, Garmisch ve Sochi etaplarını orijinaline sadık bir şekilde oyuna entegre ediyor. Online bileşen olmadığı için oyunun sadece antrenman modunu kullanabiliyorsunuz. Ayrıca yine Ski Challenge geliştiricilerinin resmi web sitesinde de belirtildiği gibi, oyunun bir gün Open Source olarak yayınlanma olasılığı da var.