Anasayfa Haber Corsair, Yeni Oyuncu Fare Ve Klavyesi Tanıttı

Corsair, Yeni Oyuncu Fare Ve Klavyesi Tanıttı

Corsair, yeni Harpoon RGB oyuncu faresi ve K55 RGB oyuncu klavyesini resmen duyurdu.

Oyuncular için özel olarak tasarlanan Harpoon RGB, çok yüksek hassasiyete sahip 6.000 dpi optik sensörle geliyor. Ele doğal bir şekilde oturan konturlu bir tasarıma sahip. K55 RGB oyuncu klavyesi ise sessiz, iyi tepki veren tuşlara, altı adet programlanabilir makro tuşuna ve özel ses ayarı ve medya kontrol tuşlarına sahip.

Her iki cihaz da ayrıca kişiselleştirilebilen Corsair RGB ışıklandırma özelliğiyle geliyorlar. Böylece cihazların görünümünü Corsair Utility Engine (CUE) yazılımıyla istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. K55 RGB klavye ise üç bölgeli RGB arka ışıklandırmaya sahip. Çok sayıda önceden ayarlanmış ışıklandırma profili ve renk seçeneğini, yazılıma gerek kalmadan doğrudan klavye üzerinden seçebiliyorsunuz.

corsair

CUE yazılımıyla makro tuşları programlanabiliyor ve kontroller kişiselleştirilebiliyor. Ayrıca farenin dpi seviyesini istediğiniz anda değiştirebiliyorsunuz. Harpoon RGB, tüm özel dpi ayarlarınızı cihazın kendi hafızasında saklarken, K55 RGB klavye ise aynı şekilde programlanabilir özel makroları kaydedebiliyor. Böylece klavye ve farenizle birlikte kendinize özel ayarları her yere yanınızda taşıyabiliyorsunuz.

Corsair Harpoon RGB oyuncu faresi çoğu ülkede satışa sürülmüş bulunuyor. K55 RGB klavyenin ise 22 Kasım’dan itibaren satışa çıkması bekleniyor. Corsair iki ürün için de 2 yıl garanti veriyor. Yurt dışında Harpoon RGB için 30 dolar, K55 RGB için ise 50 dolar fiyat belirlenmiş. Ancak Türkiye fiyatları henüz belli değil.