Anasayfa Haber Watch Dogs 2 Türkiye Lansmanı Yapıldı

Watch Dogs 2 Türkiye Lansmanı Yapıldı

Aral tarafından düzenlenen Watch Dogs 2 basın lansmanında medya mensupları bir araya geldi.

Ubisoft’un yeni oyunu Watch Dogs 2, 16 Kasım’da Hard Rock Café Istanbul’da gerçekleştirilen basın lansmanında tanıtıldı. Etkinlikte, medya mensupları bir araya gelerek oyunu oynama şansı elde etti.

Ubisoft Türkiye Ürün Sorumlusu Tuba Çakar “İlk Watch Dogs’ un çıkışından iki buçuk sene sonra oyun severlerin karşısına çıkan Watch Dogs 2 bizi aksiyona ve eğlenceye doyuracak. Watch Dogs 2’de karakter hikaye ve atmosfer anlamında bir çok yenilik bizleri bekliyor. San Francisco şehrinin atmosferini ve hackerlığı tam anlamıyla yaşatmayı hedefleyen yeni oyunda, kahramanımız Marcus ile şehirdeki neredeyse her şeyi kontrol edebileceğiz. Bunu yaparken kendimizi bir anda önceden tahmin edilemeyecek olaylar zincirinde bulabiliriz. Bu özellikleri ile daha heyecanlı ve dinamik bir oyun Watch Dogs 2 oyuncularla buluştuğu için çok mutluyuz” dedi.

Watch Dogs 2’de teknolojik devrimin doğum yeri olan San Francisco Bay Area’da yaşayan genç ve zeki hacker Marcus Holloway rolüne bürünüyoruz. Kötü şöhretli hacker grubu Dedsec ile birlik olup, yozlaşmış şirketlerin elinde vatandaşları izlemek ve kontrol etmek amacıyla kullanılan ctOS 2.0’ın gizli tehlikelerini ortaya çıkarıyoruz.