Anasayfa Haber LEGO City Undercover Tüm Sistemlere Geliyor

LEGO City Undercover Tüm Sistemlere Geliyor

Warner Bros, daha önce sadece Wii U için sunulan LEGO City Undercover oyununu diğer platformlara da çıkaracağını duyurdu.

En başarılı Lego oyunlarından biri olarak görülen LEGO City Undercover, nihayet Wii U dışındaki platformlar için de çıkıyor. Oyunun yayıncısı, GTA tarzı açık dünyaya sahip oyunun 2017 başında Steam üzerinden yayınlanacağını açıkladı. 2013’te Wii U için yayınlanan oyunun PC uyarlamasıyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi.

Oyunda yüksek çözünürlük desteğinin, başka grafik iyileştirmelerinin veya yeni içeriklerin olup olmayacağı henüz belli değil. Muhtemelen ileride yapılacak resmi bir basın açıklamasında daha ayrıntılı bilgiler verilecek.

Traveller’s Tale’in diğer LEGO oyunlarının aksine, LEGO City Undercover bizi Lego şehrinin açık dünyasına polis memuru Chase McCain olarak gönderiyor. Burada, GTA’daki gibi etrafta gezip verilen yan görevleri tamamlayabiliyoruz.

Açık oyun dünyasını otomobiller, tekneler veya uçaklarla da keşfetmek mümkün. Elbette oyunun bir ana hikayesi de var. Chase ve meslektaşı, oyunun kötü karakteri Rex Fury ve adamlarının peşine düşüyor.