Anasayfa Haber Sea Of Thieves Insider Programı Başladı

Sea Of Thieves Insider Programı Başladı

Rare tarafından geliştirilen Sea of Thieves’in Insider programı başladı.

Sea of Thieves Insider programı üyeleri, şimdiden beta sürecinin bir parçası olacaklar. Oyunun tam sürümü önümüzdeki yıl çıkacak. Insider programı, oyunun nasıl geliştiğine dair özel bilgiler ve güncellemelerle birlikte, oyunu daha yakından görmek için bir fırsat sunuyor.

Sea of Thieves, Insider programına üye olanlara bonus gibi avantajlar sağlıyor. Ayrıca üyelere, oyunun ilerleyişi ve geri dönüşlerin oyunu şekillendirmesine ilişkin düzenli mesajlar da gönderilecek. Oyunla ilgili anketler ve anketler katılımcılara gönderilecek. Bu, geliştirme ekibi için tasarım önerilerinde bulunmak ve oyun hakkında bilgi sunmak için iyi bir fırsat olacak.

Sea of Thieves, ilk olarak PC ve Xbox One için E3 2015’te tanıtılmıştı. Oyunun “Inn-Side Story” adlı geliştirici günlüğü Ağustos ayından bu yana faaliyette. Burada yayınlanan bilgiler Kasım ayından beri oyunun nasıl işleyeceği konusunda bir fikir veriyor. Resmi olarak çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak oyunun Şubat 2017’de resmen başlaması yüksek bir ihtimal.