Anasayfa Haber Mass Effect: Andromeda Multiplayer Detayları Açıklandı

Mass Effect: Andromeda Multiplayer Detayları Açıklandı

Mass Effect: Andromeda’nın çok oyunculu modu, daha akıcı ve rekabetçi olacak.

Kısa bir süre önce, Mass Effect üçlemesindeki tüm ırkların Andromeda’da yer almayacaklarını, ancak bazılarının ileride çıkacak oyunlarda karşımıza çıkabileceği açıklanmıştı. Bioware, oyunun multiplayer modu hakkında da yeni bilgiler açıkladı.

Andromeda’nın çok oyunculu modu, tek oyunculu modundan tamamen bağımsız olmayacak. Ancak Mass Effect 3’teki gibi de tek oyunculu modu etkilemeyecek. Bioware’den Ian Frazier, multiplayer modun bu iki uç oyunun ortasını bulacağını ve çok oyunculu oyundaki kazançların, oyunun geri kalanı üzerinde etkili olacağını ifade ediyor.

Yan görevleri tamamlamak için takım gönderme imkanı olduğu gibi, bu görevleri çok oyunculu modda tek başınıza da yapabileceksiniz. Bu sayede oyuncu, oyunu çok oyunculu modda oynama zorunluluğu hissetmeyecek.

Andromeda’nın çok oyunculu modu, oyuncuları harekete ve daha saldırgan stratejilere zorluyor. Oyunun geliştiricilerinden Fabrice Condominas, şunları söylüyor: “Herkesin fark edeceği ilk şey oyunun dinamik yapısı olacaktır. Her şey daha akıcı, yüksek tempolu, aksiyon bitmek bilmiyor. Kontroller de daha tepkisel.”

Ayrıca Andromeda’da kart paketlerini de geri getirmek istiyorlar. Yeni silahlar, karakter kitleri ve öğeler şansla elde edilebilecek. Paketler oyun içi para birimiyle satın alınabilecek. Bu parayı da ya gerçek para ile satın alabilir, ya da oyunu oynayarak kazanabilirsiniz.

Mass Effect: Andromeda, Mart 2017’de çıkacak. Oyunla ilgili daha fazla bilginin 1 Aralık’taki Game Awards etkinliğinde açıklanması bekleniyor.