Anasayfa Haber Bülten Yemeksepeti, Vale Hizmetini Başlatıyor

Yemeksepeti, Vale Hizmetini Başlatıyor

Yemeksepeti Vale sayesinde, paket servisi olmayan işletmeler Yemeksepeti restoranlarının boşta duran kuryelerinden faydalanabiliyor.

Dünyada bir ilk olan bu model, sisteme giren restoranların cirolarını ortalama yüzde 25’e kadar artırmasını sağlıyor. Yemeksepeti kullanıcıları için ise lezzet seçeneklerini hiç olmadığı kadar genişletiyor. Yalnızca premium restoranlarda veya lokal işletmelerde yenebilen özgün lezzetler artık eve veya işyerine sipariş edilebiliyor.

Bugüne dek 50 bine yakın kahve ile bir o kadar Uzakdoğu yemeği, ev yemeği, tatlı ve kahvaltının kullanıcılara ulaşmasını sağlayan Yemeksepeti Vale, 350 restoranla hizmet veriyor. 2017 sonunda ise 3 ilde 1000 restorana ulaşması hedefleniyor.

Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, “Yemeksepeti olarak online yemek siparişi sektörüne global anlamda yön veren bir markayız. Yemeksepeti Vale hizmeti ile bir paylaşım ekonomisi yaratıyoruz. Dünya’da ilk defa bizim kurgulayıp hayata geçirdiğimiz ve işleyen bir model olması da ayrıca gurur verici” dedi.

Şu an İstanbul’da Beşiktaş, Maslak, Etiler, Beyoğlu, Şişli, Acıbadem, Caddebostan ve Ataşehir semtlerinde aktif olan Yemeksepeti Vale, bugüne dek 100 bine yakın sipariş aldı. Baki, “Bugün sistemimizde 350 restoran bulunuyor. 2017 yılı sonunda İstanbul, Ankara ve İzmir’de 1000’in üzerinde Vale restoranını bünyemize katmayı, Vale’nin cirosunu ise 5 katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.