Anasayfa Haber Netflix İçerikleri Artık Çevrimdışı İzlenebilecek

Netflix İçerikleri Artık Çevrimdışı İzlenebilecek

netflix

Netflix’i artık çevrimdışı olarak da izleyebilmek mümkün, üstelik ek ücret ödemek gerekmiyor.

Netflix, artık bazı içeriklerin internet bağlantısı olmadan da çevrimdışı izlenebileceğini açıkladı. Bugünden itibaren, bazı filmleri ve TV şovlarını indirebilir, uçakta veya internet erişiminin kısıtlı olduğu bir yerde izleyebilirsiniz. Ayrıca bu hizmet için ekstra bir ücret ödemek gerekmiyor.

Bu özellik, iOS ve Android telefonlar ve tabletlerdeki tüm Netflix abonelikleri için geçerli. PC’de, oyun konsollarında veya diğer Netflix uygulamalarında ise desteklenmiyor. Özelliği kullanabilmek için, Netflix uygulamasını en yeni sürüme güncellemeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra indirilebilen tüm TV şovlarını ve filmleri listeleyen bir “Available to Download” sayfası göreceksiniz.

Halihazırda indirilebilen içeriklerin sayısı oldukça fazla. Ancak Netflix, indirilebilir içeriği zamanla daha da artıracaklarını ifade ediyor. Netflix’ten yapılan açıklamada “Birçok üye, evde Netflix’i izliyor olsa da sıklıkla internetin pahalı veya sınırlı olduğu uçaklarda ve diğer yerlerde de film ve dizi izlemek istiyor” denildi.